Ett ögonblick...
Idéträdgård Sommarsalongen 2010 – silvermedlalj

Stor bild
I samarbete med Whila Garden designade och byggde vi idéträdgården “Different Levels”. En modern design kombinerades med högteknologiska produkter och lösningar i hållbara och lättskötta material från bland annat segelbranschen.

I växtvalet har vi valt växter med fokus på bladens form och färg framför blomning. Främst för att skapa en brygga mellan vår moderna miljö och den stämningsfulla skogsmiljön men även för att när blomning sker ska den få full uppmärksamhet. För vårt bidrag belönade en jury oss med en silvermedalj!

Bilder på vår idéträdgård SommarSalongen 2010
Ett sju sidors fotokollage i pdf tar dig bakom kulisserna och visar bilder från byggtiden till invigning och förstås en massa fina detaljer.

Tanken bakom designen
Kärleken har ju många olika nivåer, och det vill vi visa genom att skapa tre olika rum där man upplever olika saker. Första nivån är vatten och ett välkomnande, ett lugn. Andra nivån är umgänge med vänner, det sociala planet. Tredje nivån är den privata delen med rinnande vatten, sittplatser för mysiga kvällar och härliga dagar samt ett växtutbud som både doftar och utstrålar romantik. Meningen är att vår trädgård ska inspirera till hur man i sin trädgård, stor som liten, kan skapa olika slags känsla i olika delar av trädgården.

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin