Ett ögonblick...
Företag
Scrolla ner

Garden by anna stödjer dig med allt från rådgivning kring enstaka detaljer till design och anläggning av hela innergårdar och andra miljöer som t ex entréer, parker och bostadsområden. Vid ett helhetsåtagande levererar vi mer än trädgårdsdesign, vi projektleder arbetet från bygglovsansökningar till inköp och anläggning av din nya trädgård.

Vi har erfarenhet av att bistå byggledare med alla de handlingar som krävs för ett specifikt projekt, med de snitt, vyer och måttsatta ritningar som krävs. Vi deltar vid byggmöten för att stötta anläggningsteamet och vi bistår med problemlösning. Med lång erfarenhet i ryggen kavlar vi gärna upp ärmarna för att möta alla sorters utmaningar i rollen som projektledare och ägare av design.
När bostadsrättsföreningen får nya affärsverksamheter eller kanske lokaler ska göras om till bostäder kan även utemiljön behöva förändras. Privata uteplatser behöver skapas, cykelskjul rustas upp, grillplatsen flyttas eller det stora taket behöver smälta in bättre med ett sedumtak? Vår kunskap om projektet gör att vi snabbt sätter oss in i behoven och föreslår fungerande lösningar.