Ett ögonblick...

Om oss

Anna

Anna Nilsson

är grundare och ansvarig designer för Garden by Anna. Trots en högskoleexamen som kemiingenjör tog det inte många år som miljökonsult innan Anna istället valde att satsa på sin drömkarriär som trädgårdsdesigner. Anna är en engagerad företagare som inte tvekar inför att kavla upp ärmarna och jobba hårt för att uppfylla sina mål. Det som Anna tycker bäst om med sitt arbete är uppgiften att försöka tolka sina kunders personliga stil och överföra den till deras trädgård. Även om Anna personligen har en viss förkärlek för såväl japansk design och växtlighet, som svensk tallbacke och mossa, så uppskattar hon all sorts växtlighet i rätt funktion och för rätt person.

Aneta

Aneta Zajączkowska

ser varje miljö som en utmaning fylld av potential. Sitt arbete som landskapsarkitekt tar hon på stort allvar och betonar det ansvar hon har när hon skapar gröna miljöer såväl estetiskt som hur de får oss att trivas. För Aneta är det viktigt med en varaktig miljöhantering såväl i sitt privatliv som i hennes arbete. Hennes dröm är att skapa en ekologisk trädgård som när alla sinnen och som samtidigt är varsam mot såväl människor som djur. I sitt arbete tycker hon om att medvetet kombinera växter som attraherar exempelvis pollinerande insekter. En av Anetas favoritväxter är Rönnsumak.

Team

Garden by anna drivs av Anna Nilsson, som är verksam som trädgårdsdesigner och projektledare. Anna har en lång och gedigen erfarenhet som projektledare av både mindre och stora projekt som spänner över flera år. Garden by anna har sitt kontor i Sickla Köpkvarter strax utanför Stockholm.

Samarbetspartners

Garden by anna har ett nätverk omkring sig med allt från skickliga ljusdesigners, trädgårdsanläggare, arborister, trädgårdsmästare, finsnickare, smeder, metalldesigners och byggnadsarkitekter till inredningsarkitekter och konstnärer. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi skräddarsy unika lösningar som passar just din personliga stil och önskemål.

Vår affärsidé

Garden by Anna i Stockholm är ett nätverk av trädgårdsdesigners, landskapsarkitekter, trädgårdsmästare, ljusdesigners och anläggare med ett gemensamt intresse: Växter och design. Vår affärsidé är att skapa gröna miljöer som är harmoniska, praktiska och som inte kräver så mycket av dig. Vår utmaning är att göra verklighet av dina trädgårdsdrömmar. Du ger oss inspirationen och drömmen, vi förverkligar via vår praktiska erfarenhet och vår stilmässiga kunskap. Garden by Anna är i första hand verksamma i Stockholm med omnejd.

Vår verksamhet

Vår huvudverksamhet är trädgårdsdesign och vi stödjer våra kunder hela vägen fram till färdig trädgård. Vi projektleder gärna anläggningsarbetet av trädgårdar vi ritat och har kontakt med flera duktiga anläggare. Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag framförallt i Stockholm med omnejd.

Vilka är Garden
by annas styrkor?

Vi vill ge dig en välplanerad trädgård som är lika lättskött som den är vacker eftersom vi tror att många behöver mer tid för njutning och mindre tid för jobb. Vi har flera olika kompetensområden som ökar kvaliteten och bredden i våra projekt. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din trädgård planerar vi den även efter var i trädgården du vistas mest under de olika årstiderna. Vi ger dig en trädgård du kan njuta av året runt.

Garden
by anna en grön framgångshistoria

Garden by anna drivs och startades av Anna Nilsson, som idag är ansvarig trädgårdsdesigner. Anna har en lång och gedigen erfarenhet som projektledare av både mindre och stora projekt som spänner över flera år. Anna har en ingenjörsexamen från KTH och en byggnadsingenjörsexamen från gymnasiet. Anna är idag även verksam som skribent inom trädgårdsdesign, gröna miljöer och gröna trender.