Ett ögonblick...
Rum & Trädgård i bilder

I år var jag gäst i Eric Desmeules monter på helgens trädgårdsmässa Rum & Trädgård. Det blev en dag med otroligt spännande möten av alla slag. Utan en egen monter kunde jag ägna mig åt lyxen att lyssna på seminarier. Det som fick mig att le och innerligt längta till att sätta spaden i marken var att lyssna till Hannu Sarenströms seminarium. Härligt hjärtligt, frispråkigt och med massor av humor och lust. Tack! Kameran använde jag förstås men om jag fick råda skulle det vara mycket mer saker att fota än köpa på våra svenska trädgårdsmässor. /anna- Garden by anna

Härligt nyskapande!

Ny italiensk loungemöbel designad av Karim Rashid. Läckert arrangerat av Olsons utemöbler i Åkersberga. 

Våren spirar i mängder av blomsterarrangemang.

Smart och smakfull trädgårdsbod

Hasselfors Garden har lanserat en hel trädgårdsserie som jag är barnsligt förtjust i. Dessa kommer definitivt att hamna i våra designer för jag är övertygad om att många av våra kunder kommer att bli lika förtjusta!  Trädgårdslidret kan skräddarsys och kombineras med glasdel.

Runda trampstenar

Trampstenarna finns i både grå och mörkgrå betong, liten eller stor med och utan hål. Lätt och lekfullt!

Snyggt och smart växthus

Trädgårdslidret med glasdel – skulle gärna vilja ha ett själv!

Alternativ till pallkragar

Vanligtvis brukar jag inte gå igång på pallkrageodling. Men dessa odlingsbänkar, som har samma area som pallkragen, gillar jag skarpt. Extra vassa blir de svartmålade som här. Miljön har man tänkt på genom att värmebehandla träet istället för att impregnera det. En imponerande första kollektion – det ska bli roligt att följa vad som kommer härnäst!

Plats för harmoni - Ulriksdals trädgårdar

Sist men inte minst imponerade Bosse Rappne med en härligt harmonisk utställningsträdgård. Tyvärr blev inte skärpan bra så jag har lekt med färgerna lite för att kompensera för det. Själv älskar jag trampstenar i vatten och sänggungan lockade nog lika många barn som vuxna till att provgunga.

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin