Ett ögonblick...
Köpenhamn – en oerhört vacker vinterstad

Förra veckan besökte jag Köpenhamn och upptäcker vad otroligt mycket vackert som finns att se i växtväg även en råkall vargavinter. Att det ibland kan vara så enkelt men samtidigt så briljant. Tyvärr hade jag endast min mobilkamera till hands men jag ska försöka beskriva upplevelsen så gott det går. Med solen mot denna fasad i härligt varma toner med blodröd dörr och fönsterfoder riktigt glödde de matchande blomställningarna från rönnsumaken, Rhus Typhina. Samtidigt älskar jag skuggspel så det tillsammans med en knallblå himmel blir upplevelsen helt underbar och jag nästan glömmer att jag håller på att frysa fingrarna av mig. Snart kommer bilder från vackra Botaniske Have i Köpenhamn som jag förstås också besökte.
/ anna – trädgårdsdesigner och grundare av Garden by Anna

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin