Ett ögonblick...
Nordiska Trädgårdar 2013

Årets trädgårdsmässa i Älvsjö (youtube-klipp) var lika inspirerande som alltid och här bjuder vi på en återblick. Som alltid pratade vi oss igenom dessa fyra dagar med alla härliga trädgårdsälskare. Vi träffade också massor av nya och “gamla kunder”, journalister, kollegor i branchen och Anna pratade även på scen då hon representerade Svenska Trädgårdsdesigners och berättade varför vi trädgårdsdesigners behövs och hur vi jobbar. Vi har fått så fin respons på vårt minikontor i trädgården som vi skapade och det hade inte varit möjligt utan våra fantastiska sponsorer. De maffiga kloten av liguster kommer från Billbäcks plantskola, ett mycket snyggt och dessutom billigare alternativ till buxbom. Flisby har i många år sponsrat oss med snygg sten, men i år ville vi visa deras metallkantstöd och trädgårdsbelysning. Homestructures har lånat ut de läckra möblerna signerade Willy Guhl som är designade på 50-talet. Den härliga fototapeten kommer från Photowall. Sist men inte minst fick vi hjälp av Mark & Landskapsteknik att bygga vår monter. MLT är specialiserade på arbeten inom den gröna sektorn och anlägger många av de trädgårdar vi ritar.

Vi är stolta över att representera dessa företag- ett stort tack för ert stöd! Garden by anna är ett nätverk av många olika yrkesgrupper och vi har många fler skickliga samarbetspartners. Några av dem presenterar vi under fliken Om Oss. Många har semester nu men vi jobbar på flera veckor framåt och eftersom vi är tre som ritar kommer någon att finnas på kontoret under de flesta veckor denna sommar. Varmt välkommen om du eller någon du känner vill ha hjälp med trädgården!

Varma hälsningar och trevlig helg!

/anna, aneta och elin – Garden by annas designteam

201304101882______

Fjärilslavendel

Guhl Chair

Homestructures importerar de formstarka möblerna som tillverkas av Swiss eform. Produkterna är tillverkade av fibercement och de har 5 års garanti mot frostskador. De kan alltså stå ute året runt! Guhl chair och Guhltable är designade av Willy Guhl, och stolen är designad på 50-talet.

 

DSC_0003____

Aneta komponerar växter

Att bygga monter är hektiskt. Här arrangerar Aneta växterna.

Stora ligusterklot ersätter buxbom

Billbäcks plantskola har bidragit med de stora ligusterbollarna och är ett familjeföretag som startades 1959 av Inger och Ingvar Billbäck.  Företaget producerar park-och alléträd. Garden Centret är en av landets mest välsorterade med en inspirerande visningsträdgård med café intill.

DSC_0041___

Ranunkel och gräs

Flisby AB har bidragit med dekorationssten, trädgårdsbelysning och metallkantstöd. Flisby arbetar med trädgårdens golv sedan 1966. Det mesta materialet är hämtat direkt från berget eller gjuteriet, utan diverse mellanhänder.

 

DSC_0044____

Photowall har bidragit med den härliga fondtapeten med bambublad. Fototapeter kan måttbeställas direkt från deras sortiment eller så kan en egen bild användas.

DSC_0091____

DSC_0122____

Anna företräder Svenska Trädgårdsdesigners och föreläser om varför vi designers behövs och berättar hur vi jobbar.

DSC_0158____

 

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin