Ett ögonblick...
Mina absoluta favoriter på Chelsea Flower Show 2011

Ahhhh, ohhhh, mmmmmmm….wow! Återigen blir jag hänförd av alla vackra trädgårdar som presenterades i förra veckan. Chelsea Flower Show är en spektakulär och världskänd trädgårdsshow som är belägen mitt i London. Några av showträdgårdarna gav mig gåshud, andra fick mig att ta onödigt många bilder och någon annan fick mig att känna – så här ska det vara! Det jag föll för är en blandad skara och jag tänkte börja med att visa bilder från dessa trädgårdar, mina fyra favoriter. Sedan kommer mycket mer här på bloggen, för på Chelsea kan man hitta allt mellan himmel och jord. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta – faktiskt! Men det är nästan det fina också, att det finns något för alla! Är du ute efter ett vildsvin i full storlek eller nakna sjöjungfrur som kastar sig graciöst genom luften så är det här du ska leta. För finsmakaren finns nya sorter att botanisera bland, betrakta hav av funkia, allium, pioner eller rosor och hitta din favorit. Bland 17 “Show Gardens”, 8 “Urban Gardens”, 7 “Artisan Gardens” och 4 “Generation Gardens” är mina fyra favoriter:

  1. RBC New Wild Garden
  2. A Monaco Garden
  3. The Irish Sky Garden
  4. The Chilstone Garden

/ anna – trädgårdsdesigner och grundare av Garden by anna

……………………………………………………………………….

1. RBC Wild Garden

2. A Monaco Garden

Design: Sarah Eberle

3. Irish Sky Garden

Diarmuid Gavin

4. The Chilstone Garden

Designer: Heather Appleton

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin