Ett ögonblick...
Midsommarmys och vallgravar

Jag hoppas att alla har haft en riktigt härlig midsommar! Själv firade jag hemma med familj och goda vänner liksom nya vänner från Frankrike. Massor med traditioner som Helenas västerbottenostpaj, sill och nubbe, svenska flaggor blandades med småkillarnas bus. När man är 3 och 5 år är ju midsommarafton en perfekt dag att gräva en vallgrav i området där ny sten ska läggas och sen fylla med vatten. Lika självklart är det också att med både kläder och skor rulla runt i vallgraven så att leran blir bra blandad och sådär perfekt kladdig! Vallgraven har ännu inte torkat upp, men jag är än mer ivrig att så snart som möjligt få denna stenyta lagd! Och så vill jag också visa den fina present jag fick av min syster, den underbara handduken “Trädgårdspraktikan” är lika fin som upplysande.

/anna – trädgårdsdesigner och ägare av Garden by anna 

 


Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin