Ett ögonblick...
Dagens trädgårdsresa… Biarritz!

Salta vågor, galet god mat, läckra efterrätter, vacker natur och en del skrubbsår…I augusti ägnade jag min sista semestervecka åt att lära mig vågsurfa i Frankrike (bildbevis med mig på brädan på sista bilden ;)). Hade inte minsta tanke på att få se så mycket vackert i växtväg! Så min aktivitetssemester blev även en trädgårdsresa. Staden har utmanande förutsättningar, med branta sluttningar mot havet men som skickligt bildar stora gröna tavlor i staden med ett myller av trappor. Jag är kär i staden Biarritz och kan varmt rekommendera ett besök!  Ryan Air flyger till flygplatsen som bara ligger en kvart från staden så det går både snabbt och till hyfsat pris.

/anna – trädgårdsdesigner och ägare av Garden by anna

PS Missa inte tävlingen där du kan vinna “mitt” trädgårdsförkläde

Utmanande branta slänter med lika vackra som klyftiga lösningar

De sluttande sidorna mot havet bildar stora gröna tavlor i staden

Ett helgon som belyses vackert när solen går ned

En vanlig syn i staden som jag önskar att jag visste vad det är

Jag kallar dem dillträd...

Mäktig klippa i Biarritz som ligger vid den gamla hamnen

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin