Ett ögonblick...
Landskapsarkitekt Kristina Nygren – Garden by annas nya tillskott

Varmt välkommen Kristina till team Garden by anna!
Kristina är utbildad landskapsarkitekt från Sveriges lantbruksuniversitet i Uppsala och kommer att arbeta som handläggande landskapsarkitekt. Tack vare Kristina kommer vi nu att ytterligare kunna utveckla vårt tjänsteutbud och även planera större ytor såsom t ex parker och nya bostadsområden.

“Äntligen får jag gestalta trädgårdar på heltid! Jag går in i det här med stor energi, är full av idéer och ser fram emot att uppfylla våra kunders trädgårdsdrömmar! Förutom studier i Uppsala har jag även studerat i England vilket gav mig nya synsätt och inspiration. Trädgårdsgestaltning och växtkompositioner är min stora passion och jag har erfarenhet från ett flertal olika trädgårdar. Ett annat specialintresse är historiska trädgårdar och jag skrev mitt examensarbete om hur den engelska Arts and Crafts- trädgårdstilen kan moderniseras i Sverige. I trädgårdsprojekt strävar jag alltid efter att frambringa platsens själ och förstärka sambandet mellan hus och trädgård.”

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin