Ett ögonblick...

Våra kreativa kunder vill vi lyfta fram idag, en regnig dag som denna kanske det kan vara härligt med lite betonginspiration! Får några år sedan ritade vi Anna och Johans trädgård som nu börjar närma sig färdiganlagd. När jag träffade familjen för en uppföljande rådgivning blev jag jätteförtjust i bänken som Johan gjutit och snickrat ihop. Mycket stilren och snygg, och jag blev själv sugen att göra en variant till min egen trädgård. Dela gärna dina betongidéer eller trädgårdsskapande på vår sida på facebook!

/ anna – trädgårdsdesigner och grundare av Garden by anna

FÖRE

När vi ritade trädgården var tomten endast grovplanerad efter husbygget.  Vi inspirerades av den knalliga blå dörren och det moderna snittet i glastaket.

EFTER

Framsidan var viktig att få till så att den blev både välkomnande och praktisk samt att det skulle finnas plats för en “dold” parkeringsplats. Grusytan har gott om plats för en extra bil och entrégången leder i en harmonisk kurva fram till ytterdörren. Samtidigt fungerar entrégången som en snygg avdelare mellan parkeringsplatsen i asfalt och grusytan. Den blå dörren har vi tagit upp med nävan ‘Roseanne’ som blommar mycket och länge. Det lilla vårdträdet är en kopparlönn, Acer griseum, som får fantastiska höstfärger.

Efter - blå dörr och blå geranium 'Roseanne' Efter - Kopparlönn som vårdträd i Geranium 'Roseanne'

 

 

 

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin