Ett ögonblick...
Irish Sky Garden – Chelsea Flower Show 2011

Denna trädgård är designad av en av mina favoritdesigners: Diarmud Gavin. Denna trädgård är Chelseas största trädgård någonsin och vann publikens pris, något som faktiskt förvånade mig! Det är otroligt mycket folk på en sådan här mässa och en av de få fördelarna med det är att man får chansen att höra vad andra tycker och tänker om trädgårdarna. Mycket lärorikt och intressant! Smaken är ju faktiskt som baken och personligen tycker jag att det är oerhört viktigt för mig att vara lyhörd så att jag uppfattar mina kunders smak. Men när jag går på Chelsea reagerar jag endast med min egen smak och samtidigt har jag en chans att lyssna in andras. Därav min förvåning, nästan de enda åsikterna jag hörde var att Diarmuids trägård var tråkig. Men jag kan verkligen förstå att denna trädgård kommer från designerns hjärta som skapat  ett böljande landskap i olika skiftande toner i grönt där form, textur och bladnyanser står för spänningen. Och denna trädgård ska avnjutas ovanifrån, vilket ytterst få faktiskt fick göra. Och publikpriset tycker jag att denna trädgård förtjänade många gånger om! Missa inte övriga blogginlägg i denna bloggserie från Chelsea Flower Show 2011 som alla finns samlade under samma kategori! Massor med fler bilder och inlägg kommer inom de närmaste veckorna.

/anna – trädgårdsdesigner och grundare av Garden by anna

…………………………………………………………………………

[slideshow]

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin