Ett ögonblick...
Inredning och trädgård har många likheter!
Varmt välkommen Tomasz till team Garden by anna!
Tomasz är ursprungligen från Polen och kommer att arbeta som trädgårdsdesigner. Tack vare att han också har en femårig utbildning med examen som inredningsarkitekt kommer vi nu att kunna utveckla vårt tjänsteutbud.
“Som inredningsarkitekt har jag med tiden utvecklat ett starkt intresse även för miljön utomhus. Jag har därför successivt skaffat mig erfarenhet från utveckling av trädgårdar och arbetat sida vid sida med landskapsarkitekter. På så sätt har jag idag en god kunskap om trädgårdsgestaltning. Min gestaltning karakteriseras oftast av ett tydligt formspråk med influenser från modernismen.
      Redan under mitt examensarbete från universitetet handlade om att modernisera en äldre trädgård från 1920-talet, där jag kunde kombinera mitt intresse för trädgård med arkitektur. Jag är en kreativ trädgårdsdesigner som ser potential istället för hinder och ser fram emot att få hjälpa er med er framtida nya trädgård!”
 
Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin