Ett ögonblick...
I huvudet på praktikanten..

En dröm har slagit in! Drömmar har alla. Några får stanna kvar som drömmar. Ibland slår dom in och blir verklighet. Jag har glädjen att få praktisera i ett yrke som jag bara har drömt att ha sedan jag var 13 år. Som barn brukar mamma komma in med krukväxter till mitt rum som behövde extra ompyssling. Efter en tid hos mig var dom på “grön kvist” igen och dom ställdes tillbaka.

Under tjugo år har jag hunnit skapa fyra egna trädgårdar vartefter jag har flyttat med familjen. Det här med trädgård och design har hela tiden varit naturligt för mig och tills nu bara stannat som en passion och en hobby, som så många andra delar med mig. Intresset har tagit mer eller mindre proportioner som blir mer och mer seriösa. Läser facklitteratur så fort jag kommer åt och provar mig fram i trädgården. Planerar, gräver och planterar…min familj får ofta säga till mig att komma in när kvällens skymning har lagt sig och dom enda jag har sällskap av är bara myggen…Nu inser jag att passionen inte går att hålla tillbaka som endast en hobby! Ge hän! Lev ut! Varje dag!

Nu har jag slutat att fundera om drömmen kan slå in.  Tack Anna på https://gardenbyanna.se för att du har gjort min dröm till verklighet och med glädje och värme släppt in en medsyster till den underbara värld vi delar med så många andra, trädgård, själens barnkammare. Nu ser jag fram emot att få gå och bli inspirerad på Trädgårdsmässan i veckan. Vi ses!  /Carina Svärd

jag i grävartagen

jag i grävartagen

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin