Ett ögonblick...
En fantastisk första mässdag på Nordiska Trädgårdar 2012

Vilken helt fantastisk öppningsdag på Nordiska Trädgårdar! Känner mig fortfarande upprymd efter dagens spännande möten med människor ända från min födelsestad Luleå till Rivieran i Frankrike! Jag har njutit i stora drag av att träffa gamla och nya kunder, läsare av Garden by annas trädgårdstips, kollegor i branschen, studenter från trädgårdsskolor. Att få inspireras av andras trädgårdsglädje och idéer är verkligen härligt och givande, att dela minnen av trädgårdsresor och prata drömmar om förändringar som man vill åstadkomma i sin trädgård. Stort tack för idag, jag ser fram emot morgondagen!

PS Återkommer med fler mässbilder snart, framförallt måste ni få se den stora stjärnan i vår monter. Även om jag visste att vår mur (från Flisby AB) skulle bli uppmärksammad visste jag inte att den skulle få så ENORMT stort intresse som den ju faktiskt fick.

Varmt välkommen till vår monter på Stockholmsmässan A28:28 12-15 april

/anna – trädgårdsdesigner och grundare av Garden by anna

monter1

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin