Ett ögonblick...
Dagens trädgårdsresa…Austin, Texas

I december/januari var jag i Austin, Texas USA en månad för att hälsa på min familj  och fira jul och nyår. Vad gör en trädgårdsdesigner på semestern??? Fota växter och stenläggningar och annat spännande =) De första foton ni ser är från när vi passade på att gå på den botaniska trädgården där jag faktiskt gifte mig före januari. Den trädgården är fin alla årstider som ni ser på foton. Särskilt fin är den japanska delen tycker jag. Längre ner hittar ni också lite blandat och gott från runt om i Austin.

/Sara – trädgårdsdesigner hos Garden by Anna

………………………………………………………………………………………

In December/January I was in Austin, Texas in the US for a month visiting my family for Christmas and New Year’s. What does a Garden Designer do on vacation??? Photograph plants and stonework and other exciting things =) The first photos are from a trip to the Botanical Gardens in Austin, where I actually got married last January. This garden is so beautiful during all seasons, even winter. I especially like the Japanese area in the Botanical Garden. Further down you will find a few mixed photos from around Austin.

/Sara – Garden Designer at Garden by Anna

Den delen av trädgården där vi gifte oss

Köksträdgård på vintern?? JA TACK!

En jättefin lila marktäckare som heter Purple Heart på engelska. Jag är lite svag för dem här eftersom min mormor hade den i sin trädgård.

Början på den japanska delen av trädgården.

Helt fantastisk stig genom bambuskog!

Mer formklippt åt folket!!! Visst är det fint?

En helt otrolig vacker stam på en “Texas Mountain Laurel

Utsikt över Austin.

Utsikt från en klippa ner på en ganska så exklusiv område och en del av den Colorado floden.

Otrolig fin agave.

En intressant stenläggning som jag hittade på promenad på stan. Och just det, min svärmor och min man också =)

Jag är helt kär i detta! Vilka fina kontraster i både färg och form!

Historisk gata i Austin, 6th Street, som är känd för mycket Live Music.

Solnedgången i Austin är lika fantastisk varje år.

 

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin