Ett ögonblick...
Dagens trädgård – trädgård med fallhöjd på 17 meter

Dagens trädgård har jag själv designat och även följt som projektledare under anläggningen. En av utmaningarna var att trädgården har en fallhöjd på 17 meter från entré till strand! Idag har jag gjort premiär på Youtube, och delat med mig av ett bildspel på den nyanlagda trädgården, förtrollande vackert beläget med tall och gran, berg och sjö. Du ser före, efter och även några bilder från anläggningsarbetet. Idag har det varit en dag full av sociala medier. Sist av alla, känns det som, har jag nämligen även gett Garden by anna en facebookprofil. Gilla mig gärna 😀

/anna – trädgårdsdesigner och ägare av Garden by anna

…………………………………………..

Narcissus 'Barret Browning' and Geum coccineym 'Borisii'

Vårgodis hemma hos Anders: Narcissus ‘Barret Browning’ and Geum coccineym ‘Borisii’

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin