Ett ögonblick...
Bakom kulisserna på Nordiska Trädgårdar 2011


I år kommer ni inte att hitta oss på Nordiska Trädgårdar då vi fokuserar på våra projekt. Lite vemodigt eftersom det är en riktigt häftig upplevelse med spännande och intensiva dagar. Från att bygga monter, att stå i montern och träffa nya och gamla kunder, riva montern och sedan följa upp alla nya spännande kontakter så fort det bara går.

Trots allt fick vi i år smaka en liten, liten bit av mässarbetet. Eftersom vi lovat att hjälpa Flisby AB med grönska till deras monter så fick vi någon arbetstimme på mässan och allt var det innebär. Det här blev en spännande dag också för vår praktikant Carina, eftersom dagen började med en tidig träff i morse på Trädgårdshallarna i Årsta och sedan följde en titt bakom kulisserna när Nordiska Trädgårdar byggs upp i rasande fart.

Det råder en febril aktivitet till sent ikväll inför morgondagen, då mässan öppnar. Alla kämpar för att hinna få allt klart i tid. Det är roligt att se alla spännande idéer växa fram. Något som direkt fångade vårt öga var denna underbara äppeltavla – och att vi fick se hur man faktiskt jobbar fram den var läckert, och något som vi ju måste dela med oss av.

Imorgon ska vi få njuta av lyxen att bara vara besökare, och det ser vi fram emot! Vi kanske ses imorgon, då kaoset av  truckar, halvfärdiga montrar, mässbyggare, målare, städare, elektriker och snickare byts ut mot journalister, förväntansfulla mässbesökare och peppade föredragshållare och företagare!

/anna – trädgårdsdesigner och grundare av Garden by anna

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin