Ett ögonblick...
5 fullsatta föreställningar – TACK kära publik!

God fortsättning allihopa på det nya året! Hoppas att ni har haft riktigt fina helger. Själv har jag haft ett härligt jullov tillsammans med mina barn, men är nu tillbaka på kontoret igen. Jag har precis läst två udda mail, en nyårshälsning från hjärtat ändå från Zimbabwe med ett underbart citat från Nelson Mandela. Dessutom har jag också fått rapporterat att om min blogg var Sidneys operahus så skulle jag under år 2011 haft 5 stycken fullsatta föreställningar. Jag bockar och bugar kära läsare, eller jag kanske ska säga tittare! WordPress bjuder mer rolig statistik, och jag konstaterar att jag kanske borde fortsätta översätta till engelska eftersom det är en del utländska tittare.

/anna – trädgårdsdesigner och ägare av Garden by anna

Dela:
Dela på FacebookDela på TwitterDela på Linkedin